Schattige dierenfoto's uit de lezersgallery

Redactie 189
Foto's maken van dieren kan een uitdaging zijn, maar de fotografen in de lezersgallery is het gelukt! Wij hebben 5 schattige dierenfoto's uit de lezersgallery gekozen om te delen met jou.

Gosling de Vos fotografeerde deze twee Tinkers in de sneeuw in Menaldum. Tinkers zijn een middelgroot, (meestal) bont paard en staan bekend om hun vriendelijke en betrouwbare karakter. Het speelse gedeelte van het karakter is goed terug te zien in deze foto. 

Wat lief! Yong Lei van Barlingen maakte deze foto op een bruggetje midden in de natuur. Doordat de achtergrond wat vervaagt is gaat alle aandacht naar het centrale punt: hond Bailey. 

Ellis Mulder maakte deze prachtige foto van vader en zoon. De kop van de kater vertoont bijna menselijke aspecten. Ondanks dat de foto in de studio is genomen, is het bijna een realistisch portret van deze twee viervoeters in de sneeuw.

Super leuk om te zien hoe dieren net zoveel plezier kunnen hebben in de sneeuw als mensen. Bente Oosterwold maakte deze foto van een paard spelend in de sneeuw. Door de witte voeten die bijna vervagen in de sneeuw lijkt het bijna alsof het paard zweeft boven de sneeuw!

Net zoals wij ons kunnen vermaken op het strand, kan een zeehond dat ook. Luc Beysen legde deze zeehond vast aan het water in Oostende. Ook bij deze foto is de achtergrond ietwat vervaagd zodat de zeehond het centrale punt wordt van de foto. 

Wil je jouw foto ook in de spotlight hebben? 

Deel jouw mooiste foto's in onze gallery en wie weet zetten we jouw foto's dan ook in de spotlight!

afbeelding van Redactie

Redactiedigifoto Starter | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie