Last minute valentijnscadeau tips voor fotografie lovers

Bibi Williamson 256
Op veertien februari is het alweer zover: Valentijn. Weet jij al wat je dit jaar als Valentijnscadeau gaat geven? Wij zijn je extra hulp! Valentijnsdag zorgt ieder jaar voor de nodige stress. Want wat geef jij je fotografie liefhebbende Valentijn cadeau?

Een camera

Het kost wel wat om een camera te geven, maar als je het geeft hoeft niet altijd heel duur. Als jouw Valentijn nog een beginner is, dan is een instapmodel juist beter. Een goede oefening en je houdt er nog wat leuks aan over. Er zijn veel goede camera’s te vinden voor een kleine prijs.

Polaroid camera's

Een ander leuk idee is om wat terug in de tijd te gaan. De laatste jaren zijn de polaroidcamera’s weer helemaal in. Je hebt ze tegenwoordig in allerlei soorten. Zo kan je polaroids kopen en deze in je polaroidcamera stoppen of vanuit je telefoon polaroids laten printen. Via een app op je telefoon selecteer en bewerk je de foto die je wilt afdrukken. Je kunt allerlei leuke effecten toevoegen en collage’s vormgeven. Ben je tevreden over de preview van je foto, dan leg je je telefoon in de opening van het Polaroid Lab. Dit doe je met het scherm naar beneden. Vervolgens wordt de foto via een aantal lenzen in het Polaroid Lab geprojecteerd op een Polaroid fotopapiervel. Kort daarop wordt jouw foto zichtbaar op als Polaroid. Kortom zijn deze polaroids zijn erg leuk om in huis op te hangen of in een plakboek te plakken.

 

Abonnement op DIGIFOTO Pro

Als jouw Valentijn fotografie geweldig vindt, dan wil hij of zij er vast alles over te weten komen. Vooral als het de fotografie-vaardigheden van jouw Valentijn zal laten stijgen naar een hoger niveau! Ook daar hebben wij het perfecte cadeau idee voor! Verras jouw Valentijn daarom met een heel jaar lang DIGIFOTO! Elke editie bestaat uit 150 pagina's vol inspiratie, interviews met topfotografen, camera-reviews, objectieven-tests, workshops, nieuws en veel meer. Bestel hier

  • Eenmalig magazine is 8,95 inclusief verzendkosten
  • Jaarabonnement is 29,75 inclusief verzendkosten

Onze magazines zijn ook digitaal te lezen op Readly! Met Readly kan je de magazines op je telefoon of tablet lezen. Je kan de magazines zelfs downloaden zodat je ze ook offline kan lezen. Klik hier om jouw online abonnement aan te schaffen.

  • Eerste twee maanden zijn gratis
  • Daarna slechts €9,99/maand

Fotofair 2021

Op pad gaan missen we allemaal in dit soort moeilijke tijden. Daarom is het zeker een aanrader om tickets te kopen voor Fotofair. Dit is zeker iets leuks om samen te doen en zo heb je meteen weer iets om naar uit te kijken! Mocht je nog niet bekend zijn met Fotofair, klik dan hier voor meer uitleg. Bestel hier je tickets.