Gratis webinar over autofotografie bij CameraNU.nl

Christel de Wolff 100
Wil jij alles leren over automotive fotografie? Ofwel het fotograferen van auto's? Kijk dan op 16 april naar de gratis webinar over autofotografie van CameraNU.nl

Kijk op vrijdag 16 april om 20.00 uur live naar de webinar van automotive fotograaf Sebastiaan Doyer bij CameraNU.nl. Hij leert je in deze webinar alles over autofotografie. Hoe ga je te werk, hoe onderscheid je je van andere autofotografen en natuurlijk geeft hij je ook diverse tips en tricks om tot een geweldig resultaat te komen.

Wat gaat Sebastiaan behandelen?

  • Zijn verhaal van passie naar werk, van autospotter naar fotograaf en wat doet hij nog meer naast automotive.
  • Zijn stijl en hoe onderscheid je je van andere mensen.

Wat gebruik ik voor mijn foto's?

  • Hoe ziet een complete fotoserie eruit van A tot Z op locatie.
  • Plan niet alles vooraf, maar werk spontaan?! Huh?! JA!

Voor wie is deze webinar is bedoeld?

  • Iedereen met een passie voor auto's.
  • Starters die graag tips en tricks willen zien!
  • Volg je droom.
  • Iedereen die het fantastisch vindt om foto's te maken in de automotive!

Sebastiaan Doyer stelt zich voor

'Mijn naam is Sebastiaan, 30 jaar oud, woonachtig in Kampen Overijssel en ik heb van mijn passie mijn werk kunnen maken. Als 12-13 jarige jongen ben ik begonnen met het fotograferen van exclusieve auto's in de straten van Amsterdam, auto-evenementen en langs het circuit. Overal waar een dure Ferrari, Lamborghini stond wou ik heen voor foto's. Met het OV door het hele land, op zoek naar de mooiste auto's! En een kleine hint, ik rijd ze nu allemaal!

Na mijn opleiding ben ik aan het werk gegaan als transportplanner bij een groot warehouse in ploegendienst, met als voordeel veel vrije uren voor en na een dienst. Je voelt het al aankomen, fotograferen kwam alleen maar meer in beeld. Ruim 7 jaar geleden heb ik een lokale autodealer een berichtje gedaan of ik niet eens langs kon komen voor de fotografie van hun occasions. Van het een kwam het ander en zodoende ben ik mij volledig gaan richten op de automotive fotografie bij autobedrijven. Bij de ene klant in een studio, bij de andere klant op locatie. Met trots kan ik zeggen dat ik nu een schitterend portfolio aan klanten heb mogen opbouwen en ben deze nog elke dag dankbaar voor het vertrouwen!

Naast verkoopfotografie is marketing anno 2021 ook ontzettend belangrijk, je wilt je onderscheiden, je wilt gezien worden. Zo leg ik de focus graag op zogeheten Rollingshots en locatie-fotografie! Een stukje techniek van de camera in combinatie met een vaste hand! Het belangrijkste in mijn fotografie is dat ik vind dat een foto een foto moet blijven: het maximale uit het beeld, het minimale uit het toetsenbord. Van een tour-evenement in Abu Dhabi door de woestijn tot de lokale autodealer om de hoek, alles met 4 wielen en pk's kan je mij wakker bellen!'

 

Praktische informatie

De webinar is op 16 april en duurt van 20.00 tot 22.00 uur. Volg de webinar op deze pagina óf via het YouTube-kanaal van CameraNU.nl. Wil je vragen stellen of reageren tijdens de online lezing? Volg dan de livestream via CameraNU.nl op YouTube. Abonneer op het YouTube-kanaal van CameraNU.nl en klik op het belletje om een push-melding te krijgen als de workshop begint.

Mis het niet!

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanChristel