Gratis Lens Station bij aanschaf van een Samyang AF objectief

Christel de Wolff 204
De Samyang AF objectieven met Sony FE én Canon RF vatting zijn nu dubbel zo aantrekkelijk. Met de nieuwe tijdelijke gratis Samyang Lens Station promotie kun je nu extra genieten van je favoriete Samyang AF objectief.

Als dat geen mooi voordeel is! Deze Samyang AF promotie geldt voor aankopen in de periode tussen 1 april 2021 en 31 mei 2021. Voor deze promotie werkt Transcontinenta samen met de erkende Samyang Dealers in de Benelux.  

Samyang AF objectieven

Samyang timmert met haar innovatieve AF objectieven al jaren stevig aan de weg. Naast fotografen zien ook steeds meer videografen de voordelen in van het gebruiken van Samyang AF objectieven. Deze Samyang objectieven werken naadloos met onder andere de veelzijdige mirrorless camera's met Sony FE en Canon RF vatting. De lichtval van de Samyang AF objectieven is speciaal ontwikkeld op de unieke afstand tussen het achterste glaselement van het objectief en de sensor bij mirrorless camera’s om zo optimale prestaties mogelijk te maken. De kwaliteit van Samyang AF objectieven is uitstekend, maar er kan altijd wat gebeuren. Dan is het goed te weten dat Transcontinenta ook voor de Samyang AF objectieven een verlengde garantie biedt van 5 jaar in de Benelux.

Samyang Lens Station

Om de Samyang AF objectieven voor Sony FE en Canon RF vatting camera’s optimaal te laten functioneren op de huidige en toekomstige modellen camera’s, heeft Samyang onder andere voor beide vattingen apart een USB Lens Station ontwikkeld. Samyang volgt de ontwikkelingen van de camerafabrikanten op de voet en luistert ook naar de feedback van fotografen die de Samyang objectieven gebruiken. Door het continue ontwikkelen en uitgeven van firmware-updates blijven de Samyang AF objectieven optimaal functioneren op huidige en toekomstige modellen camera's. In de onderstaande korte Nederlandse tutorial laten we zien hoe je in 10 eenvoudige stappen de firmware kunt updaten van een Samyang AF objectief met behulp van het Samyang Lens Station.

Nu bij alle Samyang AF objectieven met Sony FE en Canon RF vatting een gratis Samyang Lens Station t.w.v. € 69,95!

Geldig van 1 april 2021 t/m 31 mei 2021

Actieproducten

De Samyang promotie met gratis Samyang Lens Station t.w.v. € 69,95 is zoals aangegeven specifiek voor de AF objectieven met Sony FE en Canon RF vatting. Samyang heeft een breed assortiment aan award winnende autofocus objectieven. Men kan voor deze promotie kiezen uit maar liefst 12 verschillende objectieven. In concreto gaat het voor deze Samyang Autofocus promotie om de volgende objectieven:

 • AF 14mm F2.8 FE           
 • AF 18mm F2.8 FE           
 • AF 24mm F2.8 FE           
 • AF 35mm F1.4 FE           
 • AF 35mm F1.8 FE           
 • AF 35mm F2.8 FE 
 • AF 45mm F1.8 FE           
 • AF 50mm F1.4 FE           
 • AF 75mm F1.8 FE           
 • AF 85mm F1.4 FE           
 • AF 14mm F2.8 RF            
 • AF 85mm F1.4 RF

Hoe werkt de promotie?

Eigenlijk heel eenvoudig. Je koopt gedurende de promotie periode één van de deelnemende Samyang AF objectieven. Daarna vraag je via het speciale online formulier op de Samyang promotie pagina de gratis Samyang Lens Station aan. Deze wordt dan rechtstreeks naar je opgestuurd. Dat is op dit moment voor iedereen wel zo makkelijk en praktisch.

Info:  www.transcontinenta.nl/promoties

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanChristel