Ga virtueel op reis met de reisfoto's uit de lezersgallery

Redactie 280
Voorlopig mogen we alleen nog maar voor noodzakelijke reizen het land verlaten. Daarom hebben we vijf foto's uit de lezersgallery gehaald die je toch nog het gevoel zullen geven dat je op reis bent.

Als we niet naar het buitenland mogen, blijven we wel in Nederland! Zie hier de duinen van Texel prachtig gefotografeerd door Justin Sinner

We reizen door naar Italië. Een mooi plaatje van de weerspiegeling in het water van de bomen en het gebergte gemaakt door Mirjam Boerhoop - Oudenaarden bij Lago di Carezza. 

De stad van de liefde, Parijs, tijdens zonsondergang met de Eiffeltoren op de achtergrond is gefotografeerd door Jeroen Savelkouls

Rita Noreilde maakte deze foto van de vuurtoren St. Petit Mano in Bretagne. Het lijkt wel alsof het licht van de vuurtoren de weg ernaartoe verlicht! Een prachtig plaatje met een juiste afstemming tussen donkere en lichte aspecten. 

We eindigen in Spanje met een foto van een aquaduct dat niet meer in gebruik is. Het bouwwerk is gefotografeerd door Henk Pijnappels. Het avontuurlijke reisgevoel borrelt gelijk bij ons omhoog bij het zien van deze foto! 

Wil je jouw foto ook in de spotlight terugzien? 

Deel jouw mooiste foto's in onze gallery en wie weet zetten we jouw foto's dan ook in de spotlight!

afbeelding van Redactie

Redactiedigifoto Starter | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie