Foto van de week: week 7

Foto van de week: week 7 - 2018

Sanne van de Wi... 844
Dagelijks maken we een selectie van foto's die ingezonden worden in onze lezersgallery, op onze Facebookpagina lichten we deze inzendingen uit. Aan het einde van de week kiezen jullie via Facebook de favoriete foto van de week. De maker belonen we met een leuke prijs. Diana Mieras maakte deze week de beste foto!

Iedere dag komen er veel nieuwe foto's bij in onze lezersgallery. Volg je ons op onze Facebookpagina, dan heb je wellicht het album met inzendingen uit de lezersgallery al eens gezien. Hierin delen we regelmatig inzendingen die ons opvallen. Ook kiezen we iedere maandag de foto van de week op Facebook, deze staat vervolgens de hele week bovenaan de tijdlijn van onze pagina.

In deze rubriek lichten we de winnende foto uit. Daarmee zetten we de maker van de foto in het zonnetje en bieden we alle kijkers inspiratie om zelf aan de slag te gaan!

Van deze prachtige foto van Diana Mieras krijgen wij nu al lentekriebels! Diana gaat er deze week met de prijs vandoor. Gefeliciteerd!

Weekwinnaar prijs - Peak Design

Slide
De Peak Design Slide is een camerariem die gedragen kan worden als een sling, nek- of schouderstrap. Deze is gemaakt van een 45mm tubular autoriem materiaal voor extra stevigheid. De Peak Design Slide beschikt over een aluminium snelversteller en gepatenteerde Anchor Link quick-connectors. De Slide wordt geleverd met 4 anchors en 1 standaard plate voor de bevestiging van uw camera.

Pro Pad
De Peak Design PP-2 PROpad is een accessoire voor de Capture. Tijdens het gebruik van zware camera-objectief combinaties verhoogt de PP-2 PROpad de draagcomfort en stabiliteit van de Capture. De PP-2 PROpad kan bevestigd worden aan een broekriem of draagband van een rugzak. Een voordeel van dit vernieuwde model is dat u hierdoor gemakkelijk de camera kan bevestigen en verwijderen van bovenaf. Ook is hij waterdicht en gemaakt van nylon canvas.