Foto van de week (#8-2016)

Foto van de week (#8-2016)

Senta Bemelman 692
Dagelijks maken we een selectie van foto's die ingezonden worden in onze lezersgallery, op onze Facebookpagina lichten we deze inzendingen uit. Aan het einde van de week kiezen we onze favoriete foto van de week. De maker belonen we met een leuke prijs. Mich Goethals maakte deze week de beste foto!

Iedere dag komen er veel nieuwe foto's bij in onze lezersgallery. Volg je ons op onze Facebookpagina, dan heb je wellicht het album met inzendingen uit de lezersgallery al eens gezien. Hierin delen we regelmatig inzendingen die ons opvallen. Ook kiezen we iedere vrijdag de foto van de week op Facebook, deze staat vervolgens de hele week bovenaan de tijdlijn van onze pagina.

In deze rubriek lichten we de winnende foto uit. Daarmee zetten we de maker van de foto in het zonnetje en bieden we alle kijkers inspiratie om zelf aan de slag te gaan!

Foto van de week


Foto © Mich Goethals

Die ogen! Wat een geweldig portret. Gefeliciteerd Mich jij wint de weekprijs! 

Prijs voor de weekwinnaar:

De komende vijf weken, vanaf 26 februari tot en met 25 maart, ontvangt de weekwinnaar een Ewent EW1074 3.1 Gen1 (USB 3.0) t.w.v. 19 euro (excl. btw). Hiermee kun je super snel al je prachtige foto's op je computer zetten, erg handig!

Kans maken op een leuke prijs?

Iedere week geven we een leuke prijs weg. Stuur je foto's in naar onze lezersgallery om kans te maken! Dat kan eenvoudig met een gratis account op onze website. Klik hier voor een stap-voor-stap uitleg over het maken van een account en het insturen van foto's.

afbeelding van Senta Bemelman

SentaBemelman | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanSenta

afbeelding van mich goethals

nice, dank je wel . Een portretje genomen op een Uros eiland gelegen in het Titicacameer / Peru .